Hosting

Furnizor de gazduire

Servicii de hosting personalizat pentru site-uri cu trafic intens, mediu, sau start-up-uri cu trafic redus.

Cu o infrastructura proprie, inchiriata, sau cloud public / privat / hibrid va putem propune solutia optima pentru gazduirea aplicatiei dumneavoastra, tinand cont atat de performanta necesara cat si de costurile asociate, astfel incat sa putem obtine o eficienta cat mai mare intre acestea si resursele alocate.

Oferim solutii de hosting garantat functionale pentru situatii de trafic intens si high availability pentru aplicatii custom dezvoltate in framework-uri precum Symfony, Laravel, aplicatii de front-end dezvoltate cu tehnologii moderne precum NodeJS, React, Vue.js, Angular, platforme de e-commerce precum Magento2, Prestashop, WooCommerce, sau website-uri dezvoltate pe platforma WordPress.

1

Monitorizam

2

Testam

3

Identificam blocaje

4

Prevenim

Aplicatii custom

Oferim solutii de hosting pentru aplicatii custom dezvoltate in framework-uri precum Symfony, sau Laravel.

Fie ca este vorba de o aplicatie de sine statatoare, sau de un ecosistem de aplicatii, API-uri dezvoltate sub forma de microservicii, in functie de scenariul potrivit, putem propune solutii clasice de hosting, sau solutii moderne prin containerizarea aplicatiei si rularea acesteia in functie de incarcare, folosind beneficiile cloud-ului si ale scalarii automate.

E-COMMERCE

Magento2

Tehnicienii nostri au o experienta de peste 7 ani in domeniul hosting-ului pentru aplicatii de e-commerce dezvoltate folosind platforma Magento.

Experienta acumulata prin hostarea infrastructurilor complexe pentru retaileri de top din Romania, dar si evenimentele de tip Black Friday in care am fost intens solicitati, ne recomanda ca un partener de incredere, cu expertiza in acest domeniu. 

element
BLOGGERI

WordPress

Oferim solutii moderne de hosting pentru bloggeri, site-uri de stiri sau website-uri dezvoltate folosind platforma WordPress.

 

element