Monitorizare​

Specialiștii Netwise știu că monitorizarea este esențială în păstrarea platformelor și aplicațiilor în siguranță.

Experiența de peste 7 ani în lucrul cu site-uri cu trafic și volum mare de conținut ne-a oferit informații despre cele mai bune metode de prevenite a blocajelor. Primul pas în protejarea unu site este monitorizarea acestuia.

Prin tool-uri specializate monitorizăm volumul și sursele de trafic pentru a preîntâmpina vulnerabilitățile.

Prin tool-uri specializate monitorizăm volumul și sursele de trafic pentru a preîntâmpina vulnerabilitățile. Suntem în permanență atenți la update-urile platformelor, plugin-urile folosite și permisiunile oferite terților pentru ca niciuna dintre aceste situații să nu pună în pericol securitatea datelor sau buna funcționare a site-ului.

Monitorizarea în 3 pași

01

Testăm

Testările frecvente ale platformelor și aplicațiilor sunt o componentă esențială a rezultatelor pe care le oferim. Garanția funcționării unui site sau a unei aplicații este oferită doar prin volumul mare de teste pe care îl facem pentru fiecare proiect. Rezultatele acestor testări ne permit să intervenim rapid și să identificăm vulnerabilitățile de sistem.

02

Identificăm blocaje

Traficul ridicat pe platforme de e-commerce în perioadele de vârf precum Black Friday este una dintre problemele cu care se confruntă magazinele online. Rolul nostru este să identificăm posibilele blocaje și să prevenim producerea acestora.

03

Prevenim

Cele mai mari blocaje din online pot fi prevenite printr-o monitorizare atentă a proceselor. Prevenția este modul nostru de lucru, pentru că este mai simplu să preîntâmpini o problemă decât să aloci resurse importante pentru remedierea ei. Pierderea conținutului, atacurile cibernetice, publicarea datelor sau pierderea vânzărilor sunt efecte ale lipsei unui serviciu de hosting care să verifice, în permanență, statusul aplicației sau al site-ului.

    Completeaza formularul de mai jos
    Si te vom contacta in cel mai scurt timp