Termeni si conditii

Vizitarea si folosirea website-ului www.netwisesolutions.ro (“Site-ul”) sunt conditionate de acceptarea si respectarea conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos (“Conditii Generale”), precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci cand accesati Site-ul, cand il parcurgeti si il utilizati, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat acesti termeni si conditii (“Termenii si Conditiile”), care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea s-o aveti cu NET WISE SOLUTIONS SRL.

Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Termenii si Conditiile acestui Site, va rugam sa parasiti Site-ul.

www.netwisesolutions.ro este administrat de catre societatea NET WISE SOLUTIONS SRL (“Net Wise”) cu sediul in Bucuresti, Sectorul 2, Str. Chiristigiilor nr. 8, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/16202/2016, CUI 36824097.

Net Wise isi rezerva dreptul de a modifica, actualiza si restrictiona in orice moment accesul la Site, precum si Termenii si Conditiile. Aceste modificari, actualizari si restrictionari sunt opozabile/aplicabile utilizatorului de indata ce au fost postate pe Site; prin urmare, utilizatorul trebuie sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Termenii si Conditiile in vigoare.

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al Site-ului www.netwisesolutions.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date (“Continutul”), este proprietatea Net Wise sau a unor terti care au autorizat Net Wise sa le utilizeze si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a Continutului indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, fara a se fi obtinut in prealabil acordul Net Wise, se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama incalcarea oricarui drept de proprietate intelectuala puteti folosi formularul de contact din sectiunea “Contact”.

Exonerarea de raspundere

Net Wise depune constant diligentele necesare pentru ca informatiile oferite pe Site sa fie corecte si actuale, insa nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori/omisiuni pe care acestea le-ar putea contine. Utilizand acest serviciu, sunteti de acord – indiferent de circumstante – ca, atat Net Wise cat si consultantii/ colaboratori, nu vor putea fi tinuti raspunzatori pentru informatiile furnizate/continute/omise sau/si pentru orice eventuale pierderi sau prejudicii – indiferent de natura acestora – suferite de utilizator si cauzate de erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie, virusi sau orice alti factori similari.

Link-uri catre site-urile unei terte parti

Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decat Net Wise. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi in functie de optiunea dvs. Net Wise nu controleaza, si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si, respectiv de functionalitatea acestor site-uri. Fara a se limita la cele mai sus mentionate, Net Wise este exonerat in mod special orice raspundere daca aceste site-uri:

  • (i) incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti;
  • (ii) sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare;
  • (iii) nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop; nu ofera o securitate adecvata;
  • (iv) contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv; sau
  • (v) sunt licentioase sau calomnioase.

De asemenea, Net WIse nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri. Accesand site-urile indicate, confirmati ca ati inteles posibilele consecinte ale accesarii site-urilor indicate si acceptati termenii si conditiile de mai sus.

Comentarii, intrebari si feedback

Daca trimiteti o solicitare prin e-mail la un anumit contact sau adresa generala de contact identificata pe Site vom folosi datele dumneavoastra personale obtinute prin intermediul comunicarii pentru a raspunde solicitarii dumneavoastra.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Anumite date cu caracter personal pot fi colectate prin intermediul Site-ului. Detaliile privind prelucrarea de catre Net Wise a unor astfel de date cu caracter personal sunt disponibile în Politica de Confidentialitate afisata pe Site.

Legislatie aplicabila si jurisdictie

Aceste Termene si Conditii si utilizarea acestui Site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Bucuresti vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile Termenilor si Conditiilor si/sau Continutul Site-ului sau in cazul disputelor in care acesti Termeni si Conditii si/sau acest Site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

    Completeaza formularul de mai jos
    Si te vom contacta in cel mai scurt timp