devops

DevOps reprezintă un set de practici ce combină dezvoltarea de software (Dev) și operațiunile IT (Ops).

Scopul acestor practici este de a reduce timpul dintre dezvoltarea si livrarea în producție a unui produs folosind procese automate. Cele mai importante beneficii ale implementării unui sistem DevOps în companie sunt: mai puține bug-uri, mai multe deploy-uri, mai puțin downtime și reveniri mai rapide în caz de probleme.

Solutii Netwise

Soluțiile Netwise îți vor oferi avantaje competitive prin :

01

Deployment-uri frecvente

02

Timpi de lead
mai scurți

03

Reducerea eșecurilor în producție

04

Revenirea rapidă
din stări de avarie

05

Creșterea agilității echipelor

06

Scalarea business-ului​

Serviciul DevOps al Netwise te ajută prin preluarea comunicării și creșterea productivității echipelor de dezvoltare pentru ca afacerea ta să se poată orienta către succes.

Suntem în permanență atenți la update-urile platformelor, plugin-urile folosite și permisiunile oferite terților pentru ca niciuna dintre aceste situații să nu pună în pericol securitatea datelor sau buna funcționare a site-ului. Pentru programatori, utilizarea practicilor DevOps ii va ajuta sa reducă riscurile de erori, făcând update-uri frecvente cu versiuni mai mici. Prin reducerea dimensiunii si complexității unui update, compania va reduce masiv riscul de eșec în urma unui update sau a posibilelor probleme asociate.

Am nevoie de o implementare a unei culturi DevOps?

Implementarea în cadrul unei companii a practicilor DevOps ajută la îmbunătățirea proceselor, reducerea costurilor, timp rapid de livrare și un produs mai fiabil pentru clienți. 

    Completeaza formularul de mai jos
    Si te vom contacta in cel mai scurt timp